BENOveren!

06/02/2017

Nieuwe publicatie: BENOveren: Wat, waarom en hoe?

BENOveren staat voor Beter Renoveren. 

Gewoon renoveren? Daar doe jij toch niet meer aan mee. Wie verstandig is, ‘BENOveert’: renoveert beter. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Wie verstandig is, wacht ook niet langer om aan de BENOvatie van zijn woning te beginnen.

Hoe sneller je BENOveert, hoe sneller je profiteert van de vele voordelen die een geBENOveerde woning te bieden heeft: een lagere CO2-uitstoot en een lagere energiefactuur, een hoger wooncomfort en een hogere waarde voor je woning. 

Om de renovatiegraad van ons Vlaams woningpatrimonium op te drijven en om de energieprestaties van onze woningen sterk te verbeteren, hebben de Vlaamse overheid en diverse sectororganisaties uit de bouwwereld de handen in elkaar geslagen en een Renovatiepact afgesloten.

De uiteindelijke ambitie is om tegen 2050 elk huis of elk appartement even energiezuinig te maken als een energetisch performante nieuwbouwwoning van vandaag.

Een ambitie die broodnodig is in de strijd tegen de klimaatverstoring en die tevens de enige garantie biedt op energieonafhankelijkheid en een betaalbare energiefactuur.

Wens je alles te weten over hoe je kan BENOveren, surf naar www.energiesparen.be/ikBENOveer en bestel de gratis brochure "BENOveren: Wat, waarom en hoe?"